Jezus dështimtari
feja-kanibale.jpg njeriu-dhe-feja.jpg jezus-bin-laden.png ats-jezusi-superngjitje.jpg kristianucioni.jpg ats-jezus-shpetimtari.jpg ats-ipedofil-m.gif
Komente

kalimtar/e
gurax 
2 prill 2014, 14:07
Perseritim te tere ne kor:
"Zoti eshte i afte per te bere cdo gje. Perfshi dhe te dije cfare do te ndodhe ne te ardhmen."


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading