Mortja
njeriu-dhe-feja.jpg ats-vrasjet.jpg shkenca-feja-grafik.gif ats-ebonizoti.gif fjala-zotit.jpg ats-ipedofil.gif
Komente

kalimtar/e
Jemi Zoter 
17 korrik 2013, 06:05
Te gjithe te dremitur u dukerkan, por ata te dy ne fund majtas te muri duken sikur ja kan fut gjumit.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading