Seksi dhe qyteti
kristianucioni.jpg ats-jezus-shpetimtari.jpg islamucioni.jpg ats-ipedofil.gif diagrama-jpk.png fjala-zotit.jpg ats-logjika.gif
Komente

demetra
demetra 
3 nëntor 2009, 20:26
:ahaha:


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading