Mbijetuaaam!
Komente

Cjapi Zi
Cjapi Zi 
30 gusht 2012, 14:19
Mas Ramazonit, Nata e Kuadrrit!


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
Cjapi Zi  

Cjapi Zi

Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading