Kristianizmi
fjala-zotit.jpg ats-vrasjet.jpg ats-ebonizoti.gif ats-jezus-shpetimtari.jpg
Komente

kalimtar/e
eni 
28 dhjetor 2008, 16:36
:ahaha: :ahaha:
kalimtar/e
ervin 
3 shkurt 2009, 03:53
Perralla per femije, por eshte tragjike qe keto perralla udheheqin te rriturit.
art
art 
25 shkurt 2009, 16:30
Krishterimi ka shumë ngjajshmëri me ata lypësat mazohist (zakonisht ciganët) për të cilët asht shumë e rëndësishme me i shfaq vuajtjet e veta për me fitu vëmendje.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading