Fuqia e zotit
diagrama-jpk.png shkenca-feja-grafik.gif islamucioni.jpg njeriu-dhe-feja.jpg ats-ipedofil.gif ats-ebonizoti.gif ats-ipedofil-m.gif kristianucioni.jpg ats-muho-lego.jpg
Komente

kalimtar/e
Duli 
15 maj 2011, 22:02
hahahaha shum bukur kjo...

Po dalin zotat neper kastraveca.
231
231 
16 maj 2011, 09:50
kastraveca, në domate, shalqi, drunj etj. :p


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading