Osama
diagrama-jpk.png ats-muho-lego.jpg islamucioni.jpg ats-vrasjet.jpg ats-jezusi-superngjitje.jpg ats-jezus-shpetimtari.jpg ats-ipedofil.gif
Komente

kalimtar/e
kalimtar/e 
3 gusht 2011, 01:18
haha


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading