Njeriu dhe feja
ats-ebonizoti.gif ats-jezus-shpetimtari.jpg shkenca-feja-grafik.gif fjala-zotit.jpg njeriu-dhe-feja.jpg
Komente

edmond_78
edmond_78 
16 nëntor 2010, 11:18
shume e bukur hahhahahaa......e vertete por e hidhur.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading