NHU, për ngjitje në sipërfaqe të drunjta
ats-ebonizoti.gif kristianucioni.jpg ats-vrasjet.jpg feja-kanibale.jpg njeriu-dhe-feja.jpg ats-ipedofil.gif
Komente

kalimtar/e
muxhahedin ateist 
6 mars 2010, 13:10
n'hu? hahahah e modhe


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading