Islamucioni
ats-jezus-shpetimtari.jpg ats-vrasjet.jpg njeriu-dhe-feja.jpg ats-ipedofil-m.gif islamucioni.jpg feja-kanibale.jpg jezus-bin-laden.png fjala-zotit.jpg


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading