Taliban Barbie
taliban_barbie.jpg
Komente

kalimtar/e
kalimtar 
10 janar 2010, 13:20
kane filluar shiten dhe ne tirane kukulla te tilla
Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
27 janar 2010, 15:16
Po si luhet me këto... Kështu?!


Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
12 shkurt 2010, 16:55
Apo kështu?!!


demetra
demetra 
12 shkurt 2010, 17:52
mundesh mi gjujt edhe me gurë
Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
21 shkurt 2010, 22:17
Megjithatë unë preferokam kte lojën me shkop, sidomos kur ka shumë njerëz rrotull...
Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
demetra  

demetra

Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading