Në errësirë...
ats-logjika.gif ats-erresira.gif diagrama-jpk.png kristianucioni.jpg ats-jezusi-superngjitje.jpg ats-ebonizoti.gif
Komente

art
art 
25 shkurt 2009, 16:21
ahhahahahhahaahahahahaaahahaahah
kalimtar/e
DarkGoroTh 
28 shkurt 2009, 01:38
lol
Amantia
Amantia 
27 korrik 2009, 18:53
:ahaha:
kalimtar/e
Pajtim 
15 nëntor 2010, 01:06
E bukur kjo! :)

Vazhdoni me kto!
kalimtar/e
kalimtar 
7 prill 2012, 00:49
super


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading