Arsyetimi
jezus-bin-laden.png ats-ipedofil.gif ats-islamik-kudo.jpg ats-jezusi-superngjitje.jpg shkenca-feja-grafik.gif
Komente

kalimtar/e
keku 
28 dhjetor 2008, 11:26
hahahah
kalimtar/e
kalimtar/e 
30 dhjetor 2008, 01:18
loooooooooooooooooooooool e madhe
kalimtar/e
Rubi Dubi 
20 shkurt 2009, 13:55
Bravo pak a shume kjo eshte ideja!


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading