Si t'i dallojmë
kukudhet.gif ats-delet-e-mia.jpg
Komente

Aleksandër
Aleksandër 
8 tetor 2009, 05:36
:D :D


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
vampiro  

vampiro

super saiyan
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading