ats-ipedofil.gif fjala-zotit.jpg ats-ebonizoti.gif
Komente

kalimtar/e
Slayer 
12 mars 2009, 01:35
o sa e qellimt kjo!!!

besimtart jan njerzit me te dobet, nuk eshte puna qe besojn ne te vertet, por besojn vetem se ju vjen ma leht me besu per interes personal !!!
kalimtar/e
Lacrimosa 
20 mars 2009, 00:11
po normalisht, e bejn per interesa personale pasi qe ja kan friken, nese do ti bindnim ne keta fetaret qe nuk ka zot, kta do ta shkelnin, Biblen,Kur'anin e tjer.. frika e bon tveten.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading