Ai që u flijua për vete?
njeriu-dhe-feja.jpg ats-logjika.gif ats-jezusi-superngjitje.jpg ats-islamik-kudo.jpg ats-ebonizoti.gif jezus-bin-laden.png kristianucioni.jpg ats-erresira.gif
Komente

Rojtar i Pyllit
Rojtar i Pyllit 
4 qershor 2009, 12:28
Shume e qarte!


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading