Pasojat e fesë në shkencë
njeriu-dhe-feja.jpg islamucioni.jpg kristianucioni.jpg ats-muho-lego.jpg
Komente

kalimtar/e
eni 
28 dhjetor 2008, 16:35
Sa e vertete dhe deshperuese njekohesisht.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
krikëlli  

krikëlli

furnizimi me birrë
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading