Bushat: Drejtoria ka "paqartësi" me propagandimin e fesë në shkollë


bushati.jpg Në kundërshtim me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, drejtoresha e shkollës së mesme të Bushatit lejon që të bëhet propagandë fetare.

Madje vetë drejtoresha përpara shkollës i uron mirëseardhjen kryeipeshkvit të Shkodrës dhe duke folur në emër të nxënësve që ndodhen në oborrin e shkollës, e konsideron vizitën e tij një shenjë respekti dhe mirënjohjeje.
Burimi30 nëntor 2008


Komente

kalimtar/e
beni......... 
6 shkurt 2009, 20:05
nuk ka asi gja te veçant apo per tu komentu.po gjithsesi per mendimin tem,do te kishte kene ma mire qe istitucionet fetare te rrin ne ven te vet.pa dallim kjo apo ajo fe.edhe na sikur te merreshim ma pak me fet edhe me politike,ndoshta do te kishim kene pak ma te lidhun me njeni-tjetrin.edhe to ti kishim evitu kto tip komentesh.[rrespekte beni italy]

Jep koment

Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading