Gjysma e Marsit mund të ketë akull


Përveç akullit që është gjetur në polin verior, matje të reja tregojnë se deri dhe gjysma e sipërfaqes së Marsit mund të jetë e mbuluar me akull. Në një sasi të tillë, nëse akulli shkrinte do të përftohej aq ujë sa do të mund të krijohej një oqean mbi planetin e kuq.
Burimi3 maj 2007


Komente

Jep koment

Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading