Mrekulli në kodrat e Kosovës


Komente

231
231 
8 dhjetor 2009, 21:32
:ahaha: përgjigje mrekullisë islamike të radhës
kalimtar/e
Materialisti 
10 prill 2010, 01:51
hahaha, definitivisht ja paska ftof allahit


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
 
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading