Kreg Venter: Drejt jetës sintetike


Komente

kalimtar/e
ariana. 
4 janar 2010, 21:01
Tmerresisht interesante. Edhe ajo pjesa ku thote se NASA ka gjetur mikroorganizma si keto ne hapesire, qe domethene se reaksionet qe krijojne jeten organike ndodhin vazhdimisht ne univers.


Jep koment
Komentet e kalimtarëve moderohen në intervale kohore dhe sipas rregullave të pjesëmarrjes. Tematika e faqes është ateizmi dhe antiteizmi. Nuk pranohen komentet me propagandë, predikim apo provokim fetar të cilido lloji.
 
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading