Xhon Hobhaus
Xhon Hobhaus
Politikan, shkrimtar, Angli
Në të gjithë këtë popull ka një frymë pavarësie dhe dashurie për vendin e tyre, që në pjesën dërrmuese zbon tej çdo lloj dallimi që vihet re në anë të tjera të perandorisë turke midis ndjekësve të të dy feve. Pasi kur i pyet vendasit e krahinave të tjera se çfarë janë, të përgjigjen: "Jemi myslimanë" ose "Jemi kristianë", por njeriu i këtij vendi thotë "Jam shqiptar!"
1810
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading