Visar Dodani
Visar Dodani
Shkrimtar, veprimtar i Rilindjes Kombëtare
Evropa le t’a dijë që Shqipëria rron dhe është e tërë. Edhe burrat e ndritur qi kanë folur edhe flasin me aqë nxehtësi për mirësinë e karakterit shqiptar, po të cilët më në fund thonë me zë të helmuar që ky komb nuk do të bënjë shtet më vete për shkakun e fesë, le të gëzohen edhe le t’a kuptojnë mirë që Shqiptari nuk ka më të madhe fe se Shqiptarësinë.
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading