Rrok Zojzi
Rrok Zojzi
Etnolog
Në përgjithësi shqiptari, me gjithëse u përshkue nën forma të ndryshme të kristianizmit dhe nën islamizëm, nuk u tregue i kurrnjanit. Traditat e vjetra pagane qenë kurdoherë ma të qëndrueshme.
1949
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading