Robert Hajnlajn
Robert Hajnlajn
Çka njërit i duket magji, tjetri e ka inxhinieri. Mbinatyra është fjalë pa kuptim.
Njerëzit rrallë (në mos kurrë) ëndërrojnë zota më të epërm se ata vetë. Shumica e zotave kanë sjelljen dhe moralin një fëmije të llastuar.
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading