Robert Elsi
Robert Elsi
Publicist, albanolog - Kanada
Ndonëse nuk ka më pengesa për sa i përket lirisë së besimit, duket se më të interesuar për ringjalljen e islamit janë misionarët dhe grupet e huaja sesa vetë shqiptarët.
2011
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading