Mustafa Kruja
Mustafa Kruja
Kryeministër, nënshkrues i aktit të Pavarësisë, kryetar i Institutit të Studimeve Shqiptare
Shqiptarët sado që në dukje të ndamë nga ndryshime fetare e krahinore, përballë armikut e përballë rrezikut e ndjejnë vehten vetëm shqiptarë të gjithë të bashkuem nga zani i gjakut dhe i gjuhës së përbashkët.
1941
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading