Mithat Frashëri
Mithat Frashëri
Diplomat, publicist, politikan, themelues i organizatës paraushtarake "Balli Kombëtar" (1942-1945)
Feja është ndruar, po kurdoherë kemi qenë shqipëtarë dhe ashtu duhet të jemi.
1897 Albania
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading