Mirash Ivanaj
Mirash Ivanaj
Ministër i Arsimit 1932-36
Shkolla jonë duhet të japë edukatë qytetare e laike, sepse qëllimi i shkollës është të formojë qytetarë të lirë e me edukatë dhe formim shkencor e teknik bashkëkohor.
Nga fjalimi i mbajtur në Kuvend më 10 prill 1933, gjatë punimeve për reformën arsimore
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading