Çajupi
Çajupi
Shkrimtar, veprimtar i Rilindjes Kombëtare
(Andon Zako)
Shqiptarët? Sot s'ka shqiptarë, turku, greku na kanë përndarë! Prifti, hoxha, kisha dhe xhamia, na gënjejnë... U prish Shqipëria...
1902
Besa, pra, mund të ketë shumë në këtë botë, atdheu është vetëm një.
Me qiejt mos u mbani, se nuk mbahen gjëkundi.
1902
Të kemi besim vetëm në solidaritetin tonë kombëtar.
Të ndahet feja nga kombësia.
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading