Anatol Frans
Anatol Frans
Njeriu i rëndomtë nuk di ç'të bëjë me jetën që ka, pale do dhe një tjetër të përjetshme.
Nuk e kemi dëgjuar kurrë versionin e djallit, krejt librin e shkroi zoti.
Idiotësia është shumë më e rrezikshme se e keqja, pasi e keqja të paktën pushon herë pas here.
Gjithë fetë pjellin krim.
Nëse 50 milionë njerëz besojnë një absurditet, prapë absurditet mbetet.
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading