Aleksandër Xhuvani
Aleksandër Xhuvani
Gjuhëtar, filolog, veprimtar i Rilindjes Kombëtare, i cili luftoi për një shkollë kombëtare e laike, për përmirësimin dhe ngritjen e mëtejshme të sistemit arsimor
Vetëm ideja kombëtare e zhvilluar me anën e shkollës laike mund të sjellë lumturi, bashkim, bashkëpunim dhe prehje, në një popull të përvuajtur si tonin.
1932
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading