Ku vajti shkenca?

Gjithnjë e më tepër sot po përmbytemi nga gjepura të maskuara si shkencë. Të ashtuquajturit mediumë gëlojnë kudo, politikanët kërkojnë këshillën e astrologëve dhe njerëzit e thjeshtë refuzojnë deri dhe këshillat e doktorëve për t'u shëruar nga ana tjetër me "mjekësi alternative" që iu shpërndahet nga sharlatanë. Në...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading