Mësuesi i fesë

Që prej disa ditësh në shkollën tonë pat ardhur një mësues i ri, i cili, si thoshin, më parë kishte pasë qënë hoxhë. Prandaj, me të ardhur, u hap fjala se do bënim mësim feje. Dhe kjo gjë u muar vesh kur lexuam në orar se ditën e premte ne myslimanët do të bënim në xhami dy orë mësim feje dhe të krishterët në një...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading