Problemet tona shoqërore: Mbulesa e grues

Invazjoni i Shqipnis prej Turqve, midis fatkeqsive të tjera, na solli edhe ate të mbulesës së grues që adoptoi fen myslimane. Rrjedhimet e kësaj fatkeqsije duken përherë ma të mdhaja kur të mendohet se peçeja ka qenë edhe pjesërisht vashdon të jetë nga njena anë një brengë për gruen në çdo pikëpamje dhe nga ana...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading