A t'ja u lëmë priftëve dhe hoxhëve Arsimin?

Konsiderimet e popullit t'onë, kudo në Shqipni, për shkollë e për edukatë, bazohen gjithnji në systeme të vjetra d.m.th. në mësime të klasave dhe në dije të thatë... Bota e edukatës së fëmive mori nji ngjyrë tjetër, dhe u ndryshue... Parimet e pedagogvet të vjetër klasik ranë për dhe dhe u shuan. Mbas luftës së...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading