Popull. Popull, hapi sytë!

Është i «varfër» një «dervish»1, që jeton posi mbret dhe fryhet me raki e mish e më mban plot salltanet? «Dervish» nukë do të thotë të hash, të pish si një ka e të thuash më të kotë: «Ejvalla»... dhe ... «ejvalla!» Me «ejvalla» dhe me «hu» nuk na thua «qeremet», po mos rri si kërcu, duke shfrytur «tuh lanet!» Dreq...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading