Besoj

Vanë mënt e mija vanë! Një mejtim më prishi trutë: gjithë profitët pse janë ja Arapë, ja Çifutë? Pse s'ka profitë të tjerë? Këtë s'e kupëtoj dot... Gjëra q'u bënë njëherë, pse nukë bënen dhe sot? Gjëra që s'i kupëtoj, - mos u habitni me mua, - ndë duhet që t'i besoj, do t'i besoj dua, s'dua. Do të besoj Shën...

Baba Musa lakuriq

... Ke thënë se në atë jetë të liqtë do t’i mundosh! Po, kur i ke bërë vetë, o zot, qysh do t’i gjykosh? Bërës e gjykatës, s’vjen dhe s’ka gjyq më të vështirë një njeri që s’të pëlqen pse nuk e bën më të mirë? Ai që bën dhe gjykon nuk gjykon me të drejtë: vetë flet, vet dëgjon pas fjalës që thonë pleqtë. Në mos...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading