Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën

Zbulohet planet i ri i ngjashëm me tokën, në yjësinë e Librës, i cili tregon dhe shenja pranie të...

Ndryshime gjenetike në vartësi të...

Shkencëtarët gjatë studimit të mushkonjave kanë përpiluar hartën e parë të kromozomeve e cila...

Legjislacioni evropian lejon kërkimet...

Strasburg - Ligjvënësit e BE-së mbështetën të mërkurën rregullat e reja për qelizat staminale dhe...

Arsimi i mesëm: Ndalohen simbolet fetare dhe...

Drejtoritë shkollore nxorën sërish në përdorim uniformat për nxënësit, si një zgjidhje për...

Itali: Papës i mbyllin derën në universitet

Papës i mbyllin derën në univerisitetin La Sapienza në Itali, teksa ai vazhdon të mos e ndryshojë...

SHBA: Rrezet rëntgen zbulojnë shkrimet e...

Shkrime të mëparshme të matematikanit të lashtë grek Arkimedit po zbulohen me anë të rrezeve...

SHBA: Shumë gjene të njeriut kanë evoluar...

Sipas një studimi rreth përzgjedhjes natyrore në gjenomën e njeriut, gjenet që marrin pjesë në...

Tiranë: MF bllokon pasuritë e organizatave...

TIRANË – Ministria e Financave zbulon llogari në emër të disa shoqatave myslimane, të cilat...

Tiranë: Bie numri i organizatave arabe

Në vendin tonë ka ende një numër të vogël shoqatash islamike apo humanitare me orientim mysliman....

Shqipëri: Janë ndërtuar 203 xhami të...

TIRANË - Gjysma e xhamive që ndodhen në të gjithë vendin, janë pa leje ndërtimi. Këtë pohim e ka...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading