Buda të marrë leje nga shteti nqs do të...

Buda nuk 'rimishërohet' dot në të ardhmen nëse nuk merr më parë leje nga shteti i Kinës. Kjo sipas...

Sajentologjistët para gjyqit si organizatë...

Në Belgjikë, nën akuzën e praktikave të paligjshme mjekësore, shkeljen e ligjeve të përvetësisë së...
kujdes.gif

Bibla - inçeste, përdhunime, kanibalizëm

Në Hong-Kong Bibla i është raportuar autoriteteve, prej një grupi studentësh, si libër me...
peshkop-britanik.jpg

Kristianët: Përmbytjet në Angli i sjell...

Përmbytjet e fundit që kanë prekur Anglinë, sipas peshkopëve të Kishës së Anglisë, janë gjykimi i...

Angli: "Jashtë krijimizmi nga shkollat...

Duke iu përgjigjur një peticioni 1500 qytetarësh të saj qeveria britanike i përcakton ID dhe...

Krijimizmi zë rrënjë në Turqi...

Stamboll: Një variant islamik i "krijimizmit shkencor" ka filluar të fitojë terren në Turqi, ku 3...

Legjislacioni evropian lejon kërkimet...

Strasburg - Ligjvënësit e BE-së mbështetën të mërkurën rregullat e reja për qelizat staminale dhe...

Itali: Papës i mbyllin derën në universitet

Papës i mbyllin derën në univerisitetin La Sapienza në Itali, teksa ai vazhdon të mos e ndryshojë...

SHBA: Rrezet rëntgen zbulojnë shkrimet e...

Shkrime të mëparshme të matematikanit të lashtë grek Arkimedit po zbulohen me anë të rrezeve...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading