Tiranë: "Kurani" në gjykatë si...

Publicisti i mirënjohur Kastriot Myftaraj, ka ngritur një kallëzim penal në Gjykatën e Tiranës me...

Ferizaj: 59 të rinj në ISIS, 4 kanë vdekur

Vetëm nga rajoni i Ferizajt në luftërat në Siri dhe Irak janë të përfshirë 59 persona, 4 nga të...

Prishtinë: 42 vite burg për 7 abrahamikët e...

Imami nga Gjilani, Zeqeria Qazimi është shpallur fajtor për rekrutim dhe nxitje të terrorizmit në...

Tiranë: Intervista nga burgu, Bujar Hysa:...

Kreu i xhamisë së Mëzezit, i dënuar me 18 vite burg, flet nga qelia për arrestimin, gjyqin dhe...

Prishtinë: Enver Hoxhaj shprehet kundër fesë...

Nënkryetari i "Partisë Demokratike të Kosovës" dhe ish-ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj, është...

Tiranë: 1028 kisha, xhami e teqe të...

Pak ditë pas legalizimit të një objekti të paligjshëm të organizatës abrahamike "KOASH" në Durrës...

Gjermani: "Alternativa për Gjermaninë...

Partia "Alternativa për Gjermaninë" (AfD) ka përcaktuar kursin e saj kundër islamizimit në...

Hungari: Ndalohet me ligj përhapja e...

Kryeministri i Hungarisë njoftoi të hënën se nuk do të lejojë përhapjen e fesë islame në vend....

Tiranë: Qeveria 109 milionë lekë për...

Në mbledhjen e së mërkurës Këshilli i Ministrave ka ndarë fondet e vitit 2016 për organizatat...

SHBA: Kryhet terapia e parë gjenetike kundër...

Elizabeth Parrish, kreu ekzekutiv i kompanisë "Bioviva USA Inc." është tashmë njeriu u parë që ka...

Bangladesh: Vritet me hanxhar edhe një...

Një profesor i një universiteti në Bangladesh është vrarë me hanxhar nga persona ende të...

Prishtinë: Disa studentë kërkojnë hapësira...

Studentët e Universitetit të Prishtinës kanë kërkuar që brenda objekteve të fakulteteve të ju...

Tiranë: AMA, kontroll radiove fetare

Burimet nga financohen radiot e komuniteteve fetare, do t’i nënshtrohen nje kontrolli te detajuar...

Kinë: Rimodifikohet gjenetikisht embrioni i...

Shkencëtarët në Kinë kanë raportuar modifikimin e dytë eksperimental gjenetik të embrioneve të...

Tiranë: Kryeministri kërkon futjen e fesë në...

Gjatë një festimi të organizatës fetare "Komuniteti Mysliman i Shqipërisë", kryeministri Edvin...

13 shtetet ku ateizmi dënohet me vdekje

Anembanë botës një numër shtetesh vijojnë ta parashikojnë ateizmin në kodin penal, por 13 prej...
Aktualitet | Shkrime | Video | Thënie | Shpoti | Forum | Terminologji | Dijeni | Kontakt

 ateistet.org © 2007 - 2017 I
mbylle
Loading